Az amerikai Honda a detroiti szalonon leleplezte az új NSX Conceptet

Az amerikai Honda ma leplezte le az új NSX Conceptet, amely megmutatja a szuperautó következő nemzedékének design- és műszaki irányzatát. Az Egyesült Államokban Acura néven futó új NSX a világ vérbeli sportkocsi-rajongóinak készül, és várhatóan az elkövetkező három éven belül lesz kapható. A Honda R&D Americas fejlesztette ki, s Ohióban gyártják majd.

A 2012-es Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon mutatkozik be az új NSX tanulmányautó

A Honda amerikai központja bejelentette, hogy négy vadonatúj járművet mutat be a 2012-es Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon, köztük egy új, kompakt sportlimuzint, az áttervezett RDX szabadidőautót, az új generációs Acura NSX sportkocsi tanulmányát, valamint egy másik tanulmányt az Accord Coupe következő amerikai változatáról.

Bővebben: A 2012-es Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon mutatkozik be az új NSX tanulmányautó

Jövőre mutatkozik be az új Honda NSX Concept

A Honda amerikai részlete hivatalosan is megerősítette, hogy a januári Detroiti Autószalonon mutatják be az NSX Conceptet, amely a sportautó következő generációját vetíti elő. Részletek ugyan nem ismertek, de a Honda márkaarculat építését ismerve várhatóan hibrid hajtásláncot kap az NSX új generációja. Az új NSX mellett pedig egy Qashqai konkurens is szóba került a Hondánál.

Bővebben: Jövőre mutatkozik be az új Honda NSX Concept

LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj