A Honda Civic 15 éve megszakítás nélkül Kanada lekelendőbb autója

2012-ben, megszakítás nélkül immár 15. alkalommal a Honda Civic a legkelendőbb személyautó a kanadai piacon, 64962 eladással, túlszárnyalva ezzel legközelebbi kihívóját 14012 eladott autóval. Ez a figyelemre méltó teljesítmény jól tükrözi azt a tartósságot, minőséget és megbízhatóságot, amelyet a kanadai vásárlók megszoktak a Hondától, ötvözve ezt azzal a biztonsággal, takarékossággal és vezetési élménnyel, melynek finom egyensúlyát a Civic folyamatosan nyújtja, évek óta.

Bővebben: A Honda Civic 15 éve megszakítás nélkül Kanada lekelendőbb autója

Leírjuk mi, fehéren-feketén - HBKM összehasonlító teszt - Civic 8. és 9. generáció

Némi szervezés után, Centrop barátommal sikerült elintézni egy délelőtti, hosszabb távú tesztlehetőséget, a pécsi Honda kereskedés segítségével. Ez így volt egyszerű, hisz ő Dunaújvárosban én Pellérden lakom, teszteljünk hát Pécs környékén..

Bővebben: Leírjuk mi, fehéren-feketén - HBKM összehasonlító teszt - Civic 8. és 9. generáció

Ötcsillagos minősítés az új Civicnek

A Euro-NCAP (ejtsd: juró enkep) töréstesztjének adatai alapján kijelenthető: az új ötajtós Honda Civic az egyik legbiztonságosabb személyautó az európai piacon. A típusnak nemcsak a legmagasabb, ötcsillagos eredményt sikerült elérnie, hanem az Advanced NCAP Award for Safety Innovation elnevezésű díjat is bezsebelte, köszönhetően a CMBS (Collision Mitigation Braking System, magyarul ütközésmérséklő) fékrendszernek, amit az új Civicben is alkalmaz már a Honda.

Bővebben: Ötcsillagos minősítés az új Civicnek

LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj