A Honda Civic 15 éve megszakítás nélkül Kanada lekelendőbb autója

2012-ben, megszakítás nélkül immár 15. alkalommal a Honda Civic a legkelendőbb személyautó a kanadai piacon, 64962 eladással, túlszárnyalva ezzel legközelebbi kihívóját 14012 eladott autóval. Ez a figyelemre méltó teljesítmény jól tükrözi azt a tartósságot, minőséget és megbízhatóságot, amelyet a kanadai vásárlók megszoktak a Hondától, ötvözve ezt azzal a biztonsággal, takarékossággal és vezetési élménnyel, melynek finom egyensúlyát a Civic folyamatosan nyújtja, évek óta.

"Ez a tizenöt év valami nagyon különlegeset jelent számunkra," nyilatkozta Jerry Chenkin, a Honda Canada ügyvezető alelnöke. "Nagyrabecsüljük a bizalmat, melyet ügyfeleink megszavaztak nekünk azzal, hogy Civic-et, vagy egyéb Honda terméket választottak. Egy autó vásárlása nagy döntés az ember életében és mi hálásak vagyunk a lehetőségért, hogy ennyi kanadai életében részt vehetünk minden évben."

1973 óta több, mint 3,6 millió Honda Civic készült kanadai munkások által a Honda Alliston-beli gyárában, Ontario tartományban, melyből több, mint 1,7 millió került az ország garázsfelhajtóira az évek során.

"Majdnem minden eladott Civic kanadaiak által készült, kanadaiak részére, itt, az ontario-i gyáregységben. Ez egy jármű, amely az országgal együtt nőtt és fejlődött," nyilatkozta Chenkin. "Tizenöt év az egy olyan teljesítmény, melyre az egész Honda család nagyon büszke lehet, a 4200 alliston-i alkalmazottunktól kezdve az értékesítőinken át, a helyi, illetve az ország egész területén dolgozó munkatársainkkal bezárólag."

Hivatali ideje során, mint Kanada legkelendőbb személyautója, a Civic hatodik, hetedik és nyolcadik generációja mind hozzájárult a márka ikonná válásához, beleértve az Si Coupe és a Hybrid modellek sikeres bemutatkozását, számos év autója címet, valamint az innovatív új technológiák alkalmazását, mint az i-VTEC® motorok, az Advanced Compatibility Engineering™ (ACE™) karosszériák és az IMA hybrid rendszer.

A Honda folyamatos fejlődés iránti elkötelezettsége megjelenik az új, 2013-as Civic-ben is, amely már elérhető a kanadai kereskedésekben és számos újdonságot tartalmaz, mint az újragondolt külső (a szedán változat esetén), a még inkább prémium stílusú belső, a csendesebb utastér, a tovább növelt biztonság és takarékosság, illetve a még jobb vezetési élmény.

Negyven évnyi minőség és tapasztalat után, a változatos modellpalettának és felszereltségi szinteknek köszönhetően a Civic tényleg mindenki járműve.

Én már csak tudom, nekem is volt kettő :)

hondanews.ca

fordította: Vito

LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj