HBKM ORFŰI találkozója - 2020. június 12-14, péntek-vasárnap

2020. június 12 péntek
14.00-órától érkezés Orfűre, az Átrium Vendégházba www.atriumvendeghaz.hu cime Orfű, Széchenyi tér 17. és a szomszédos, azonos minőségű szálláshelyekre. (A szállások 50-100 méteres körzetben találhatók.)

Délután szabad program, asztalitenisz, biliárd, szabadtéri fürdőzés a medencében. Este 17.00 órától közös vacsorakészités az előre beszerzett alapanyagokból. Házi süteményeket, pogácsát stb. várunk és szivesen fogadunk.
19.30-tól közös vacsora, ezt követően örömködés, szolid dorbézolás, esetleg karaoke.

Június 13. szombat
7.30-tól közös reggeli minden résztvevőnek az Átrium földszinti étkezőjében.
8.30-tól kávébemutató és kóstolás Biczó László főszervező tagtársunk animálásával.
10.00 órakor közös indulás a Malommúzeumba ( Orfű, Füzes Antal sétány 3. ) ahol a régi mesterség kellékeivel és a malmokkal ismerkedünk kb. 10.30-tól. (Bátrabbak az utat gyalog is vállalhatják, kb. 2 km, azaz oda vissza 4! ) www.orfuimalmok.hu
11.45-től rövid közös séta a vizimalomtól induló Vizfő tanösvényen ( 1km), a látnivalók megtekintése.

http://magyarnemzetiparkok.hu/tanosveny/orfui-vizfo-tanosveny/

12.30-kor indulás vissza az orfűi Aktiv Viziturisztikai Központ sporttelepéhez, ( Széchenyi tér 5-6 ) ahol a helyi Büfében könnyű ebédet tálalnak gulyásleves és rétesek formájában 13.00 órától.
https://orfu.hu/csepptol/vizi-sportok/
14.30 és 17.30 között tavi délután! Sárkányhajózás 20 személyes hajóval, kajak, kenu, csónak stb., mindenki kipróbálhat valamit izlése és kedve szerint. Strandok is vannak a közelben.
17.30-tól 18.30-ig szabad program, séta a szállásokra, pihenés, készülés az esti programra.
18.45-kor közös rövid séta a Kemencés Udvar és Tájházba ( Széchenyi tér 13. ). Kemencék és a tájház rövid bemutatója után közös vacsora 19.00 órától a kemencében sültekből: kemencés csülök, kacsa, csirke köretként kemencében sült krumpli, saláta és mi szem szájnak ingere. Mindezek előtt azonban a köszöntő pálinka magunkhoz vétele kikerülhetetlen! http://orfumuskatli.hu/hu/korseta
21.00 óra után visszasétálunk a szomszédos szállásokra, ahol közös esti együttlét, beszélgetés és a hozott nedűk kóstolása zajlik majd. Open end…..

Június 14. vasárnap
7.30-tól közös reggeli. A csomagolást, kicsekkolást követően kezdődik a fakultativ vasárnapi délelőtt. ( A találkozó támogatási dija nem tartalmazza, de azért reméljük, hogy sokan maradtok!)

Verzió 1/
9.30-tól közös autózás konvojban a Mecseki szerpentineken Pécsre. Kellemes séta a belvárosban, laza kávézás egy ismert cukrászdában. Közös ebéd 12.00 órától a pécsi Pezsgőház Étterem pincéjének különtermében. Utána érzékeny búcsú és hazautazás. http://www.tvtoronypecs.hu/
Verzió 2/
9.30-tól közös autózás konvojban a Mecseki szerpentineken Pécsre a Misina tetőre a TV toronyhoz. TV torony látogatás, panoráma csodálás, fotózás. (Jó idő és napsütés esetén preferált változat!)
Közös ebéd 12.00 órától a pécsi Pezsgőház Étterem pincéjének különtermében. utána érzékeny búcsú majd hazautazás.

http://pezsgohaz.hu/aktualis-gasztronomiai-ajanlatok/vasarnapi-ebed-a-pezsgohazban/

Lehetőség szerint mielőbb előre jelezzétek, hogy kik szeretnének maradni a vasárnapi programra illetve, hogy aki biztosan marad, melyik verziót favorizálja!


FONTOS INFO:
Szállásfoglalás egyénileg ’HONDA’ jelszóval az Átrium Vendégház elérhetőségein:
Tel.: +36 30 2583694 llletve mailben: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
A KONTINGENSÜNK 2020. március 20-ig van fenntartva, ez a szállásfoglalás határideje!

Szállásár: 15000.-Ft/fő/2 éj reggelivel két ágyas szobákban.

Családi szobákban és apartmanokban történő elhelyezésnél a Vendégház előszezoni árainál tájékozódhattok a csökkentés mértékéről! (Kedvezmény: főszezonban előszezoni árakat kaptunk! ) Kérem, hogy a foglalásoknál 2 fő lehetőleg ne az apartmanos elhelyezést válassza a korlátozott kapacitások miatt!
Fizetés Erzsébet Utalvánnyal vagy készpénzzel lehetséges. Bankkártya elfogadás nincs a szálláson.
Gyermekkedvezmény 4 éves korig gratis, betöltött 4 éves kortól teljes ár!

A TALÁLKOZÓ TÁMOGATÁSI ÖSSZEGE érvényes HBKM tagsággal, klubtámogatással 6000.-Ft/fő.
Gyermekkedvezmények: 4 éves korig étkezés nélkül gratis. 4-14 éves kor között 6000.-Ft/fő.
TAGSÁGGAL NEM RENDELKEZŐKNEK önköltségen 9000.-Ft/fő.
A találkozó támogatási összege a közleményben névvel és ’támogatás Orfű’ megjelöléssel utalható vagy befizethető a HBKM OTP számlájára 11749039-20072423 legkésőbb 2020. április 15-ig!

LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj