A Brawnnak nem kell a pénz

Bár a Brawn GP és a Virgin partneri kapcsolatának korábban emlegetett kiterjesztése elmaradt, az év meglepetéscsapatánál azt állítják, hogy egyelőre nem is szorulnak szponzorokra, így nyugodtan válogathatnak a kérők között.

A szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon sietve összedobott üzlet után egy darabig úgy tűnt, hogy a Brawn GP és a Virgin kapcsolata hamarosan újabb szintre lép, a hóbortos milliárdos, Richard Branson még a névadó szponzori szerepvállalást is emlegette.

A versenyenként 250 ezer dollárról szóló megegyezés azonban nem fejlődött azóta sem, és a Brawn sikerei miatt a komolyabb szponzori lehetőség ára egyre emelkedik, a Virgin pedig nem nyúl mélyebben a kasszába. A csapatnál ennek ellenére cseppet sem aggódnak.

"A pénzügyeink teljesen rendben vannak erre az idényre. Ha egyetlen pennyt sem kapnánk a szponzoroktól, akkor is működnénk" - mondta a Brawn második embere, Nick Fry, utalva a Hondától "búcsúajándékként" kapott, több mint százmillió dolláros összegre.

Az angol még attól a lehetőségtől sem tart, hogy a Virgin teljesen visszavonul a támogatásuktól - monacói pletykák szerint a Red Bull, a McLaren és a Ferrari is szívesen üzletelne Bransonnal -, bőven van más jelentkező.

"Az a legszebb az egészben, hogy nem is kell elfogadnunk a legelső ajánlatot, pontosabban nem is csaptunk le az első lehetőségre."

(forrás: vezess.hu)

LegetøjBabytilbehørLegetøj og Børnetøj